Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Hírek

Idősotthoni ülőbútorok: a komfort mindenkinek jár!

2020.04.16

Az idősemberek számára nem csak nagyobb jelentőséggel bír a komfortérzet, mint a fiatalabb generációk esetén, viszont a megnövekedett fizikai korlátok miatt teljesen új értelmet is nyer. Az idő múlásával fizikailag sérülékenyebbé, fáradékonyabbá válik az ember, és a mozgáskoordináció sem a régi időket idézi már. Emiatt is kiemelt figyelemmel kell kiválasztani az idősotthonok berendezési elemeit. Cégünk a megváltozott igények megfelelően alakította ki ülőbútor kínálat az idősotthonok számára.

A speciális idősotthoni ülőbútoraink kifejezetten az idősebb korosztály fizikai állapotának és jellemzőinek ismeretében kerültek megtervezésre és kialakításra, hogy használatuk megkönnyítse az idősek mindennapjait. Hálószobákban ágy mellé, étkezőben, folyosókon, de lényegében bárhol hasznos berendezési tárgyat képeznek, ahol egy idősember állandó élettere van.

Az átlagos székeknél az idősotthoni ülőbútorok magasabbak és a teherbírásuk is nagyobb, így mind a leülés, mind a felállás folyamatát segítik. A idősotthoni székek váza erős bükkfából készült, a szerkezetük hosszú távú használatra alkalmassá teszi őket, míg ergonomikus kialakításuk révén nem borulnak el könnyen, karfái stabil kapaszkodót nyújtanak. A bükkfa test mellett az ülőfelület kárpitjai is eleget tesznek az elvárásoknak, mert tartósak és könnyen kezelhetőek. Kárpitos vagy lemezelt, de kombinált változatot is egyaránt készítenek. A széles kárpitválaszték lehetővé teszi, hogy akár velúrtextil, vagy műbőr kárpitozást kapjanak a párnázott részek borítása.

Az antibakteriális, víz- és szennytaszító kárpitozás nem csak a termék élettartamát növeli meg, hanem könnyebb takaríthatóságot is biztosít.

Keressen minket bizalommal, és segítünk kiválasztani az adott igénynek legmegfelelőbb terméktípust, kárpitanyagot.

KÖVESSEN MINKET!