Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Hírek

Movascreen - Antibakteriális mobil válaszfal

2020.04.16

Gyorsan felállítható, szabadon álló, antibakteriális mobil térelválasztó és betekintést gátló paraván kórházaknak és rendelőintézeteknek.

A Movascreen tökéletes, gyors és egyben higiénikus megoldást kínál azon helyzetekre, amikor egy ágyban fekvő beteg eltakarására, szeparálására sürgősen kell megoldást találni.

A szabadon álló válaszfal anyaga egy higiénikus, antibakteriális, rugalmas és egyben könnyen tisztítható, fertőtleníthető ú.n. Dart PVC panel, amely egy-egy erős fém talapzatra kerül kifeszítésre. Teljes Biosafe akkreditációval rendelkezik, köszönhetően az antimikrobiális tulajdonságainak, miközben lángmentes (BS5867 Part 2 Type B). A Movascreen termék könnyen kezelhető, egy mozdulattal igény szerint áthelyezhető, vagy szétszedhető. A tartó állványok porszórt felületűek, lemoshatóak és fertőtleníthetőek.

Movascreen antibakteriális válaszfal

      Egyszerű tárolás és gyors összeszerelés:

Használaton kívül a paneleket egyszerűen csak fel kell tekerni, a póznákat pedig egymásba tolva eltenni, így kevés helyet foglalnak tárolás során. Nem igényel speciális szerelési tudást, két ember kevesebb, mint egy perc alatt könnyedén össze tudja állítani, vagy szétszedni.

Rendelhető méretek: 150x150cm; 250x150cm.

 Rakásolható állványok     Movascreen összeszerelés

   Variációk a mobil válaszfalak elrendezésére, választható színek:


Movascreen elrendezések

 

 

 

KÖVESSEN MINKET!