Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Bemutatkozunk

A Diotex-Bio elhozta Önnek a külföldi gyártók speciális felhasználásra tervezett, legkorszerűbb, ugyanakkor legdivatosabb termékeit legyen szó függönyökről, kárpitokról, padlószőnyegekről, vagy épp textil tapétákról. Széleskörű külkereskedelmi tapasztalatokkal, közgazdasági végzettséggel rendelkező, szakértő kollégáink megalkották az egyedülálló Diotex-Bio koncepciót! Bízzon meg szakértelmünkben! Egyedülálló külföldi kapcsolatrendszerünk révén válasszon tökéletes textíliát, mely kiállja az idő és használat próbáját, legyen szó egészségügyi, idősellátási, közületi, szállodai vagy akár otthoni használatról! Válassza a Diotex-Bio Kft-t, ha szakértő partnerre vágyik hosszú távon!

Ha minőségi, strapabíró és különleges textileket keres, ha szakértő partnerre vágyik hosszú távon, ne habozzon válasszon minket!

A Diotex-Bio Kft 2010 óta van a piacon. Ez idő alatt végig azt tartottuk szem előtt, hogy széleskörű textilipari kapcsolataink segítségével minél teljesebb és a lehető legszínvonalasabb megoldásokat kínáljunk.

Az Ön piaci sikere számunkra is fontos, ezért szakértő kollégáink segítségére bármikor számíthat a tervezéstől, a kiválasztáson át, a későbbi partneri kapcsolat megszilárdításáig.

Ami megkülönböztet minket másoktól az, hogy nálunk nem pusztán hangzatos szlogeneket kap, hanem valódi, elkötelezett szakértőket, akik az első perctől kezdve az Ön sikeréért dolgoznak.

Tegye próbára egyedülálló szakértelmünket, gondoskodásunkat, válasszon a Diotex-koncepció kínálatából!

KÖVESSEN MINKET!