Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Egészségügyi Termékeink

Egészségügyi intézmények, kórházak, klinikák részére biztosítunk antibakteriális, lángmentes, szenny- és víztaszító betekintésgátló függönyrendszereket, árnyékolástechnikai megoldásokat egyedi tervezéssel, lakberendezéssel. Európai gyártóktól szerezzük be termékeinket, amelyekhez minden  szükséges EU konform tanúsítvánnyal rendelkezünk.

 

Magánrendelőt nyit? A dekortextilt szerezze be tőlünk!

antibakteriális dekortextilek

Manapság egyre több orvos dönt a magánrendelő nyitása mellett annak érdekében, hogy személyre szabott vizsgálatokkal várhassák a betegeiket. Ezekre az ingatlanokra jellemző, hogy nem igazán alkotnak olyan összképet, mint az állami fenntartású orvosi rendelők; sokkal otthonosabban vannak berendezve, hogy a gyógyulni vágyókat a megszokottnál kényelmesebb és barátságosabb körülményekkel várhassák.

Ha Ön is magánrendelőt nyit, és a kialakításhoz szüksége lesz antibakteriális dekortextilekre vagy szennytaszító bútorszövetre, forduljon hozzánk!  Az így kialakított környezet a gyógyulásra is jótékony hatással van, főként, ha olyan színeket és mintázatot választ, amik nyugtatóan hatnak a páciensekre.

Várja barátságos körülményekkel betegeit a magánrendelőjében! Az antibakteriális dekortextilek megvásárlásáért, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

KÖVESSEN MINKET!