Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Export - Import

Export és Import

2016.09.22

A Diotex-Bio Kft. külkereskedelemben jártas cég, hosszú évek alatt nagy tapasztaltra tett szert export-import területen. Amennyiben Ön szeretne külpiacon vásárolni vagy értékesíteni, bizonyára rengeteg kérdése van ezzel összefüggésben, és jól jönnének a gyakorlati tanácsok a külkereskedelmi stratégia kialakításakor. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk.

Termékkörtől függetlenül ajánljuk ezt a szolgáltatást, bár leginkább könnyűipari, textilipari és vegyipari tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.  Külkereskedelmi tanácsadásunk olyan vállalkozások számára létfontosságú, akik ki szeretnének lépni a nemzetközi piacra, vagy onnan exportálnának, de még nincs benne kellő tapasztalatuk, esetleg már rendelkeznek külföldi kapcsolatokkal, de a lebonyolítás és ügyletkövetés nehézkes számukra.

Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk, hogy külkereskedelmi folyamatait könnyen kézben tudja tartani, igényeit, kéréseit megfelelő módon tudja átadni a gyártó számára!

 Igény szerint segítséget nyújtunk a piackutatásban, a vevő/eladó cég kiválasztásában, a tárgyalások, árképzések, áralkuk során, szükség szerint szerződéskötésnél, az üzlet lebonyolításánál, pénzügyi megállapodásoknál, az üzlet pénzügyi rendezésében, esetleges vitás kérdések üzleti szokásoknak megfelelő békés rendezésében.

Mindezért egy kölcsönösen megállapodott díjat számítunk fel a szolgáltatás tartalmának tisztázása után

Egy tapasztalt külkereskedő biztosíték mind a két fél számára, hiszen így elkerülhetőek a félreértések, minden részlet kidolgozásra kerül, ezáltal a végén mindenki elégedett lehet.

Az Ön külkereskedelmi sikere, a miénk is!

KÖVESSEN MINKET!