Telefon:+36 20 225 2042, +36 20 299 5501
E-mail:diotex@diotex.hu
Elérhetõségek

Padlószőnyeg

Címkék

Padlószőnyeg

2016.10.04

Antibakteriális lakberendezési koncepciónkat kiegészíti a speciális padlószőnyeg kínálat, amelyet európa egyik vezető szőnyeggyárától, a Balsan cég kínálatából ajánlunk.  Idősek otthonába, szállodákba, közintézményekbe ajánljuk speciális szennytaszító szőnyegpadló típusainkat rendkívül gazdag minta, szín és minőségi választékban, akár egyedileg tervezhető design-nal.

A 4 vagy 5 méteres szélességű padlószőnyegek azonnal, külföldi raktárból szállíthatók.

A legnagyobb félreértés, hogy a padlószőnyeget nem ajánlják porallergiában szenvedő emberek lakásaiba.  A speciális szenny- és portaszító; Silvercare kivitelű padlószőnyeg típusoknál a szennyeződés és por nem tud a szálak közé bejutni, ez a szőnyeg felületén marad. Lépéskor nem kavarodik fel és kerül a levegőbe a por, mint a hidegpadlók vagy parketta esetén, elegendő átporszívózni naponta. Komfortos és puha továbbá, amely különösen az idősek otthonában bír nagyjelentőséggel, elesésnél védi a testi épségüket. A kiömlő szennyeződés és folyadék könnyedén, folt nélkül eltávolítható.

            

A Balsan gyártó évi 12 millió m2 szőnyeget gyárt, és mélyen elkötelezett a környezettudatos szőnyeggyártás mellett, többek között ezért nagyon fontos partner számunkra.  Víz-, és energiafelhasználásukat negyedével csökkentették az elmúlt években, a gyártás során keletkező ipari hulladékot újrahasznosítják, fásítanak, és szorosan együttműködnek t.k. a francia Pasteur Intézettel.

                                   

 

Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

 

KÖVESSEN MINKET!